Beste Kees,

Tenminste, ik hoop dat ik je Kees mag noemen. Ik denk nl. dat we behoorlijk veel met elkaar gemeen hebben. We wonen immers op een steenworp afstand van elkaar en zijn zelfs in hetzelfde jaar geboren. En dat schept een band of niet Kees?
En en met die speciale  band die ik voel, herken ik direct jouw onuitgesproken hulpvraag. En geloof me, de oplossing is eenvoudiger dan je zelf denkt. Maar is dat niet meestal zo wanneer je vast zit in je beperkende overtuigingen? 

(meer…)

Lees verder Beste Kees,

Meer dan een beetje verdrietig

Op Facebook worden we bedolven onder de petitie om de ondertekenaars van de “Nashville-verklaring” strafrechtelijk te vervolgen. Hoezo een petitie? Als blijkt dat sprake is van een strafbaar feit dient het OM tot vervolging over te gaan. Natuurlijk heb ik de petitie ondertekend maar belangrijker is dat we de boevenbende aanpakken die al haar eigen misstanden bedekt met “Gods zegen” en de echte liefde zodra deze buitenechtelijk en/of niet heteroseksueel is, af doet als een ziekte die (desnoods door middel van verkrachting!) genezen kan worden.

Een boevenbende is wat mij betreft een terechte benaming voor een club die haar tentakels diep in onze maatschappij verankerd heeft en die al eeuwenlang crimineel bezig is. En hoewel ik me ervan bewust ben dat deze bende bestaat uit een aantal geledingen, scheer ik ze bewust over één kam. De ene tak houdt zich bezig met kindermisbruik, veel diefstal, en weinig daadkracht (katholieke kerk) terwijl de gereformeerde kant zich vooral bezig houdt met het zaaien van tweespalt en het discrimineren van hele bevolkingsgroepen.

(meer…)

Lees verder Meer dan een beetje verdrietig

Optische illusies

Waarschijnlijk zijn jullie onderstaande afbeeldingen al talloze keren tegengekomen maar ze blijven leuk: Staar, om het wonder zelf te aanschouwen, 30 seconden naar de vier puntjes in het midden van…

Lees verder Optische illusies
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Media
  • Bericht reacties:0 Reacties

“Nederland achterloper op Internet”

Onderstaand bericht stond op 10 oktober j.l. op Nu.nl. Wat blijkt? Het gaat hier uitsluitend over de manier waarop we sociale netwerken zoals Facebook gebruiken. Wij blijken daaraan minder tijd…

Lees verder “Nederland achterloper op Internet”
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Media
  • Bericht reacties:0 Reacties