Altijd onderweg en soms gebeurt er iets dat het vermelden waard is…

Roparun 2019

Ik had mezelf eigenlijk voorgenomen niet al te veel meer te schrijven over hardlopen. Just do it. Maar dit was wel een bijzondere dus een verhaaltje waard.

Na maanden van voorbereiding was het afgelopen weekend dan eindelijk zover.; de RopaRun! En voor de duidelijkheid, die voorbereidingen bestonden slechts voor een deel uit trainen. Het grootste deel bestond uit het werven van fondsen en het ophalen van donaties om het goede doel te steunen. Palliatieve zorg (meestal vanuit een hospice) voor ongeneeslijk zieke mensen. 

Maar los daarvan, uiteindelijk zal er natuurlijk wel gelopen worden. Laat ik beginnen met een korte uitleg omdat we weleens vragen krijgen wat die Roparun nu eigenlijk is en hoe het werkt:

(meer…)

Lees verder

Nieuwe brommert!

Donderdagochtend de grijze VFR opgehaald en meteen door moeten rijden naar mijn werk. Wat een straf! (not). Kortom de eerste 200 kilometer zitten erop. Ff korte toelichting: Ben adviseur van beroep en wordt daarvoor van hot naar her gestuurd. Daarom maakte het ook niet zoveel uit dat ik op 100 kilometer afstand van kantoor woon. Ben alleen nu even zonder opdracht en mag iedere dag op en neer van Zoetermeer naar Vlijmen. Met de nadruk op mag!

Mijn eerste ervaringen

Positief:

  • Windbescherming => Met 135 km/u kon ik mijn vrouw nog prima verstaan aan de telefoon 😉
  • Filerijden => Niet het gevoel dat ie breder is dan de F800ST. Kwam overal vlot doorheen, pakte perfect op in z’n 3 met 30 km per uur (hoe lui wil je rijden…)
  • Geen koude voeten! Heb afgelopen winter behoorlijk afgezien op de F800. Ben 1 keer halverwege omgekeerd, verder geen dag overgeslagen. Wel iets meer thuis gewerkt.
  • Kuipverbreders zijn merkbaar. Zelfs zonder handvatverwarming is het te doen.
(meer…)

Lees verder
Sluit Menu