Zo wordt je haar perfecte man…


In het AD op 2 oktober j.l. stond het volgende artikel:

ROTTERDAM – Vrouwen vallen niet enkel op het uiterlijk, zijn kleding of spierbundels. De mannelijke aantrekkelijkheid vergroot als zijn karakter en innerlijke eigenschappen ook goed zitten. De volgende aspecten vinden vrouwen zeer aantrekkelijk: over welke beschik jij?

1. Vrouwen zoeken naar romantiek. Geen vrouw houdt van een saaie man zonder oog voor de oeroude romantische signalen. Vergeet de bloemen of chocolaatjes niet of neem haar regelmatig mee voor een romantisch etentje. Behandel haar hoffelijk en vertel hoe belangrijk ze voor je is. Vrouwen voelen zich graag geapprecieerd en willen dat ook horen. 

2. Een zelfverzekerde man heeft een stapje voor. Een man die weet wat hij wil én met stevig in zijn schoenen staat, trekt al haar sympathie.  Een man die zich onafhankelijk en zelfbewust opstelt, bezorgt vrouwen een gerust gevoel want dat voorziet tenslotte in een betere toekomst. 

3. Geloof het of niet, het ‘bad boy’ imago trekt sommige dames aan. Dit betekent niet dat je meteen foutief gedrag moet vertonen, maar een zweem avontuur misstaat niet. Trek erop uit met de auto of moto of doe iets geks. Een unieke, ietwat mysterieuze date maakt aantrekkelijker. 

4. Een intelligente man is geld waard. Net zoals mannen vallen op vrouwen met ‘beauty en brains’, houden vrouwen ook van een man die naast het uiterlijk, iets te vertellen heeft. Maak je een intellectuele contact, dan is de kans groot dat ze als een blok voor je valt. 

5. Vrouwen houden van mannen die haar goed behandelen. Toon je vrouwliefde, respect en eerlijkheid, daarmee sla je de spijker op de kop.

Omdat ik niet verwacht dat op korte termijn aandacht geschonken zal worden aan de tegenhanger schrijf ik ‘m zelf even:

Zo wordt je zijn perfecte vrouw

Zoetermeer – Mannen vallen niet enkel op het uiterlijk, haar kleding of vormen. De vrouwelijke aantrekkelijkheid vergroot als haar karakter en innerlijke eigenschappen ook goed zitten. De volgende aspecten vinden mannen zeer aantrekkelijk: over welke beschik jij?

1. Mannen zoeken naar directheid. Geen man houdt van een vrouw die boordevol romantiek zit zonder dat er af en toe eens gewoon lekker rechttoe rechtaan gespeeld kan worden. Grijp ‘m eens in zijn kruis, vertel hem wat je met hem van plan bent en voer dat uit. Mannen laten de primaat in zich graag los en willen daar ook ruimte voor. Het wordt dan ook veel eenvoudiger om tegemoet te komen aan de romantische verlangens van vrouwen.

2. Een zelfverzekerde vrouw schrikt af. Een tikkeltje onzekerheid zodat de man zich over haar kan ontfermen haalt de zorgzame kant naar boven en doet wonderen. Zijn zelfvertrouwen groeit hiermee en stelt vrouwen gerust en dat voorziet weer in een betere toekomst.

3. Geloof het of niet, wij mannen vinden “stoute meisjes” het einde. Niet voor niets dat prostitutie welig tiert. Gelukkig is de ruimte voor vrouwen om “stout” te zijn steeds groter geworden. Een vrouw mag immers ook voor haar seksuele verlangens uitkomen. Eigenlijk vinden wij mannen dat alleen maar leuk!

4. Een slimme vrouw is goud waard. Geef mannen het gevoel dat ze helden zijn en ze aanbidden je. Dan is het natuurlijk wel een pre als je in staat bent te verwoorden waarom je hem zo verafgoodt en probeer dat vol te houden. Ook wanneer in iedere hoek van de kamer weer een vuile onderbroek ligt te slingeren.

5. Mensen houden van mensen die elkaar goed behandelen. Toon mensenliefde, respect en eerlijkheid, daar vaart de hele mensheid wel bij.

Samengevat: Wat een bullshit artikel was dat!

Geef een reactie