Beste Kees,

Tenminste, ik hoop dat ik je Kees mag noemen. Ik denk nl. dat we behoorlijk veel met elkaar gemeen hebben. We wonen immers op een steenworp afstand van elkaar en zijn zelfs in hetzelfde jaar geboren. En dat schept een band of niet Kees?
En en met die speciale  band die ik voel, herken ik direct jouw onuitgesproken hulpvraag. En geloof me, de oplossing is eenvoudiger dan je zelf denkt. Maar is dat niet meestal zo wanneer je vast zit in je beperkende overtuigingen? 


En natuurlijk begrijp ik dat je een beetje bang bent Kees. Dat geldt immers voor iedereen die dit voor het eerst probeert. Maar geloof me, de oplossing is zo simpel en doeltreffend! En het zal me niets verbazen wanneer Marlies er ook af en toe gebruik van zal maken. 

En nu komt het mooie, ook je gereformeerde vriendjes kunnen hier moeilijk op tegen zijn. Want of je nou speelt met je autootjes of je probeert eens iets anders, het spel zelf kan moeilijk op weerstand stuiten. Zelfs God hoef je niet om zijn zegen te vragen. Dat had je niet verwacht hé Kees? En misschien, heel misschien zul je na een tijdje voor jezelf moeten toegeven dat iets heel anders soms ook heel verfrissend kan zijn. En als je dat bij jezelf hebt ontdekt, zul je misschien ook makkelijker accepteren dat er ook andere jongens of meisjes zijn die graag soortgelijk speelgoed hebben. En pssst, niet verder vertellen Kees, ik sluit zelfs niet uit dat je een klein beetje verliefd zou kunnen worden op je nieuwe speeltje. Maar daar hebben we het verder niet over. Dat maakt alles alleen maar gecompliceerd, toch Kees? Je hebt immers niet voor niets het Nashville manifest getekend en dat begrijp ik heel goed. Liefde is natuurlijk ook een beetje eng. 

Kortom Kees, hierbij alvast wat meer informatie. En vergeet niet wat ik al eerder tegen je zei, in het begin is het even wennen en een kwestie van ontspannen. Daarna gaat er een wereld voor je open (klik op de afbeelding)….

https://www.instagram.com/p/BVQV5CbgeJK/?utm_source=ig_embed

O, en Kees, denk eens aan de andere mogelijkheden! Je zou er bijna je Nashville manifest voor verscheuren. Maar daar hebben we het een andere keer wel over. Voor nu, geen dank! Daar zijn vrienden immers voor. En voor straks, slaap lekker…

Geef een reactie